Skip to content

Gezondheidscentrum Therapeuticum Utrecht heeft het Klimaat Bewust Certificaat

In april 2021 heeft Therapeuticum Utrecht het bronzen Klimaat Certificaat ontvangen. Dit betekent dat het gezondheidscentrum goed weten waar de energie naartoe gaat en dat er al belangrijke besparingen zijn gerealiseerd.

Met groene stroom is de klimaatimpact verlaagd en met het vervangen van de verlichting is de praktijk goed op weg om een belangrijke besparing te realiseren. Daarnaast zijn er plannen om verder te verduurzamen. Meer over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Therapeuticum Utrecht

Therapeuticum is gevestigd in Utrecht Noordoost in een prachtig pand uit 1920. In het gezondheidscentrum werken 25 medici samen die reguliere en antroposofische geneeskunde aanbieden. Bekijk op de website het brede scala aan disciplines die het Therepeuticum te bieden heeft.

Therapeuticum Utrecht

Therapeuticum Utrecht en Duurzaamheid

De praktijk gaat bewust om met het klimaat. Er is groene stroom, LED verlichting wordt aangebracht en de tempratuur kan per behandelruimte worden geregeld. Dat duurzaamheid belangrijk is, blijkt ook uit de verbouwplannen waar extra aandacht wordt besteed aan isolatie en het optimaliseren van het verwarmingssysteem. Zo is Therapeuticum bewust begonnen met verduurzamen en zijn er toekomstplannen om de impact nog verder te verlagen!

Therapeuticum Utrecht - Logo

Therapeuticum Utrecht

Dekhuyzenstraat 60, Utrecht

https://www.therapeuticumutrecht.nl/

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken