Skip to content

UnScared heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

UnScared heeft in november 2022 het Gouden Klimaat Neutraal Certificaat verdiend. De Utrechtse sportschool heeft zijn energieverbruik sterk teruggedrongen en compenseert de overige CO2 uitstoot.

Door groene Nederlandse stroom in te kopen, te verlichten met LED, verwarming per ruimte apart te reguleren, en door hun klimaatsystemen goed te laten onderhouden is het energieverbruik flink gereduceerd. De rest van de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over UnScared

UnScared is een sportschool in Utrecht. De school is gespecialiseerd in crossfit & kracht, maar heeft veel meer te bieden, zoals fitness, groepslessen, fysiotherapie & professionele coaching. Er hangt een persoonlijke en fanatieke sfeer en zo wordt er een hechte community gecreëerd.

UnScared

UnScared en duurzaamheid

UnScared is een bewuste sportschool. Naast dat ze in het gebouw bezig zijn met energiebesparing, zijn ze in verschillende opzichten bezig hun impact te verlagen.

UnScared zorgt ervoor dat de bedrijven met wie ze samenwerken net als hen bewust bezig zijn met duurzaamheid. Zo zorgen ze ervoor dat alle producten die ingekocht worden duurzaam geproduceerd worden. Van de schoonmaakmiddelen en de T-shirts tot aan de fitness apparaten. Naast dat hun CO2 uitstoot gecompenseerd wordt bij Trees for All, planten ze ook een boom voor elk jaar lidmaatschap dat iemand heeft volbracht.

UnScared is dus al ontzettend goed bezig, maar ze hebben ook de drive om te verbeteren waar mogelijk. Een mooie eigenschap die we graag terugzien!

UnScared

UnScared

2e daalsewijk 4b, Utrecht

https://www.unscared.fitness/

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken