Ga naar hoofdinhoud

Van Overhagen Vastgoed B.V. heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Sinds november 2020 heeft Van Overhagen Vastgoed B.V. het gouden klimaatcertificaat. Dit betekent dat het kantoor van Van Overhagen Vastgoed een Klimaat Neutraal kantoor is. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Het kantoor van Van Overhagen Vastgoed B.V. is gevestigd in een gezamenlijk monumentaal kantoorpand in Utrecht: Het Hoogeland. Van Overhagen Vastgoed B.V. is tevens verantwoordelijk voor het beheer van  dit prachtige pand. Naast de stappen die ze hebben gezet voor hun eigen  kantoor, wordt er ook geïnvesteerd in energie-reducties voor het gehele gebouw. Zo heeft Het Hoogeland bijvoorbeeld al lange tijd zonnepanelen op het dak, met de zonnepanelen wordt een significant deel van het energieverbruik van hele pand opgewekt.

Over Van Overhagen Vastgoed B.V.

Van Overhagen Vastgoed B.V. is een klein bedrijf met korte lijnen en heeft allround kennis van vastgoed. Van Overhagen Vastgoed B.V. beheert verschillende panden, een daarvan is Het Hoogeland.

Het Hoogeland
Van Overhagen Vastgoed BV

Van Overhagen Vastgoed B.V.

Museumlaan 2, Utrecht

https://vanoverhagen.com/

Van Overhagen Vastgoed B.V. en Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in hun werk. Ze helpen met het verduurzamen van gebouwen en adviseren over energiebesparing en alternatieve energiebronnen. In hun eigen kantoor wordt er dit jaar overal LED verlichting geïnstalleerd, wordt de verwarming jaarlijks onderhouden, zijn de computerschermen voorzien van een energielabel en wordt de resterende CO2-uitstoot die ze nog hebben gecompenseerd. Hierdoor hebben zij met recht het Klimaat Neutraal Certificaat verdiend.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken