Skip to content

Wildenberg Ynformal is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

Tijdens onze pilot heeft Wildenberg Ynformal laten zien dat ze het zilveren certificaat verdienen. De impact van de winkel in Eindhoven op het klimaat is sterk teruggedrongen.

Dat ondernemen en het klimaat hand in hand gaan bewijst Wildenberg Ynformal. Nu actief bezig zijn met het klimaat wordt beloond in de toekomst. Vanwege die houding en gerichte investeringen in energiebesparende maatregelen, heeft Klimaatgerust.nl het Klimaat Efficiënt Bedrijf certificaat uitgereikt. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Wildenberg Ynformal

“Is dé winkel Als je ervan houdt, om op een gezellige, Brabantse en vakkundige manier geadviseerd te worden. Als je er zeker van wil zijn dat je de mooiste collecties te zien krijgt en iedere keer verrast wordt met niche merken en coole lifestyle items. Als je het fijn vindt dat jouw zojuist uitgezochte kleding, vakkundig en snel wordt vermaakt in ons eigen atelier terwijl jij geniet van een kopje Italiaanse koffie en een gezellig praatje aan de Illy koffiebar. Lees er meer over op hun website.

Wildenberg Ynformal - Logo

Wildenberg Ynformal

Kleine Berg 53, Eindhoven

www.wildenbergmode.nl

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken