skip to Main Content

Wildenberg Ynformal - Eindhoven

Wildenberg Ynformal is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

Het filiaal van Wildenberg Ynformal in Eindhoven heeft sinds november 2018 het Zilveren certificaat. Ze hebben de impact van hun pand sterk teruggedrongen.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaat certificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je herkent het aan de sticker en het certificaat Klimaat Efficiënt Bedrijf. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Wildenberg Ynformal

“Is dé winkel Als je ervan houdt, om op een gezellige, Brabantse en vakkundige manier geadviseerd te worden. Als je er zeker van wil zijn dat je de mooiste collecties te zien krijgt en iedere keer verrast wordt met niche merken en coole lifestyle items. Als je het fijn vindt dat jouw zojuist uitgezochte kleding, vakkundig en snel wordt vermaakt in ons eigen atelier terwijl jij geniet van een kopje Italiaanse koffie en een gezellig praatje aan de Illy koffiebar. Lees er meer over op hun website.

Wildenberg Ynformal

Kleine Berg 53, Eindhoven

Back To Top