skip to Main Content
Inschrijven Klimaatplan - Gemeente Utrecht

Wil jij weten hoe je jouw winkel kan verduurzamen en slimmer om kan gaan met energie? We helpen je, op een snelle en realistische manier, hier inzicht in te krijgen door middel van ons klimaatplan.

Wij helpen Utrechtse winkeliers met een inventarisatie van de aanwezige energieverbruikers en stellen op basis daarvan een plan op voor jouw winkel. Je ontvangt een overzicht van alle acties die je energieverbruik in de komende jaren kunnen verminderen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van LED-verlichting of het beter afstellen en onderhouden van je verwarming. Zo krijg je inzicht in waar je geld kunt besparen en hoe je kunt voldoen aan wet- en regelgeving.

Enkel bedrijven uit de gemeente Utrecht kunnen deelnemen. De gemeente draagt het grootste deel van de kosten, daarom kun jij voor slechts € 100,- meedoen. Daarnaast kun je na deelname eventueel één jaar kosteloos meedoen met het klimaatcertificaat t.w.v. € 300,-. Dus jouw totale voordeel kan oplopen tot € 899,-.

Als jij meedoet zullen we doorgeven aan de gemeente dat jij mee hebt gedaan aan dit project. De verdere informatie die jij met ons deel zullen we niet delen met de gemeente zonder dat jij hier toestemming voor geeft. LET OP: Er kunnen maximaal 50 locaties meedoen voor dit gereduceerde tarief dus bestel snel voordat er geen plek meer is.

Wil jij meedoen en een klimaatplan ontvangen? Bestel deze dan meteen hieronder!

Verkoop

Klimaatplan gemeente Utrecht

699,00 100,00

33 op voorraad

Categorie:
Back To Top