skip to Main Content

Een Actieplan om je Energie en Klimaatimpact te Verminderen

Wat is het?

Een bondig en realistisch stappenplan voor het terugdringen van je energieverbruik. Het bevat besparingen op de korte termijn, maar laat ook zien hoe je je CO2-uitstoot terugdringt en op de lange termijn van het gas af zou kunnen.

Waarom een klimaatplan?

Het plan geeft inzicht in hoe je de kosten voor energie kunt verminderen en of je aan wet- en regelgeving moet voldoen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om zo goed geïnformeerd korte en lange termijn beslissingen te kunnen nemen.

Wat kan het klimaatplan voor jouw bedrijf betekenen?

Hoe werkt het?

Een persoonlijk en realistisch stappenplan voor het terugdringen van je energieverbruik en klimaat impact tot 2030. Zo kun je geld besparen, je energieverbruik verminderen, en aan wet- en regelgeving voldoen.

We nemen contact op voor een afspraak

We bekijken waar de kansen liggen

We bespreken samen wat dit oplevert

Jij weet hoe je op korte en langer termijn energie kunt besparen

Het Klimaatplan

Hoe voorbereid is jouw bedrijf op de transitie naar een duurzamere maatschappij? Heb je jouw energiegebruik al naar beneden gebracht? Weet je al hoe je van het gas af gaat? Je bedrijf hierop voorbereiden kan op een makkelijke en snelle manier.

Zo kan je geld besparen, je energieverbruik verminderen, aan wet- en regelgeving voldoen en je steentje bijdragen aan een betere wereld. Vier idealen met één oplossing: het klimaatplan van Klimaatgerust. Dit plan helpt jouw bedrijf zich voor te bereiden op de toekomst.

Samen maken we een inventarisatie van de aanwezige energieverbruikers. Op basis daarvan stellen wij een plan op voor jouw bedrijf. Daarna komen we langs om jou een overzicht te geven van alle acties die het energieverbruik verminderen. Hiervoor hoef je niet altijd nieuwe spullen aan te schaffen, het is vaak een kwestie van het goed onderhouden van bestaande apparaten.

Wanneer de acties in volle gang zijn kan je ook een Klimaat Certificaat ontvangen als bewijs dat jouw bedrijf goed bezig is. Zo laat je aan je klanten en de gemeente zien dat je jouw steentje bijdraagt.

Wil je bijdragen aan een beter klimaat en geld en energie besparen? Neem contact met ons op en ga gelijk aan de slag!

Back To Top
×Close search
Zoeken