skip to Main Content

Klimaatgerust helpt jou naar Klimaat Neutraal Ondernemen

Het is niet altijd even duidelijk waar je moet beginnen met energie besparen of je klimaat impact reduceren. Klimaatgerust streeft ernaar om bedrijven op een praktische en overzichtelijke manier te ondersteunen om hiermee aan de slag te gaan. We doen dit door middel van 3 verschillende activiteiten.

Klimaatcertificaat

Met een certificaat krijg je erkenning voor wat je allemaal al doet en inzicht in verbeteringen

Klimaatplan

Je krijgt een stappenplan voor jouw bedrijf met realistische besparingsstappen voor nu en de komende jaren

Inzicht in Wetgeving

Krijg met de klimaatgerust wetgevingstool inzicht in je energiebesparingsacties

Tools

We zetten graag onze kennis in om ondernemers te helpen met verduurzamen. We hebben hier onder andere verschillende tools voor gecreert.

Maatstaf

De maatstaf tool helpt de huurder en de eigenaar van een pand een eerlijke verdeling te maken van de investeringen en opbrengsten van verschillende energiebesparende maatregelen.

Wetgevingstool

De wetgevingstool geeft ondernemers inzicht in de energiebesparingsacties die zij nog moeten doen om te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing van RVO.

Zelfscan

De Zelfscan geeft op een gestructureerde manier de meest nuttige Klimaatacties voor jouw onderneming weer. De tool bevat Klimaatacties voor zowel de korte als de lange termijn.

Kennisbank

Klimaatacties

Een pagina vol praktische bespaartips om eenvoudig energie te besparen en je klimaatimpact te verlagen.

Subsidies

Een overzicht van de verschillende financieringsmogelijkheden wanneer je gaat investeren in energiebesparingsmaatregelen.

Het Klimaatplan

Nieuwsgierig?

Wil je ook bijdragen aan een beter klimaat en tegelijkertijd jaarlijks geld en energie besparen? Of wil je wat meer informatie? Stuur ons een berichtje!

Back To Top
×Close search
Zoeken