Skip to content

Werken aan een klimaatneutraal Nederland. Denk je ons hierbij te kunnen helpen? We staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Graag werken we samen met gemeentes en organisaties om de impact te vergroten. Laat het vooral horen als je geïnteresseerd bent en neem contact met ons op.

Wat we doen

Klimaatgerust streeft ernaar om zoveel mogelijk winkels, horecazaken en dienstverleners te voorzien van praktische adviezen rondom verduurzaming. We zien dat allerlei partijen, zoals gemeenten, vastgoedeigenaren en brancheorganisaties actief aan de slag willen met duurzaamheid. Daarom werken we samen met organisaties om de acceptatie voor verduurzaming onder ondernemers te vergroten. We zien dat dit de actiebereidheid weer vergroot en dat er in gezamenlijkheid meer mogelijk is.

Hoe we dit doen

Door actief ondernemers te informeren en activeren, dragen we bij aan het behalen van doelstellingen rondom het verduurzamen van een vastgoedportfolio en aan de voorbereiding op aardgasvrij ondernemen. In beide gevallen is het zaak dat ondernemers de natuurlijke momenten aangrijpen om stappen te zetten. Het Klimaatgerust programma is opgezet om hier concreet invulling aan te geven. Dit doen we door middel van:

  • Gerichte, onafhankelijke advisering over energiebesparing, gasvrij ondernemen en klimaatimpact reductie – Klimaatplan
  • Zichtbaarheid en een positief verhaal over wat er al gedaan is – Klimaatcertificaat
Samenwerken

Bij een nieuwe samenwerking gaan we altijd na hoe ons programma het beste aansluit bij de behoefte van onze partners. Zo proberen we met elkaar een eenduidig geluid te laten horen over duurzaamheid en sporen we gezamenlijk ondernemers aan tot actie.

Ben je geïnteresseerd in hoe we dit in de praktijk brengen, bekijk dan op onze projecten of neem contact met ons op.

Projecten

Commerciele Utiliteitsgebouwen - infographic
Betrek de commerciële utiliteitsbouw ook bij van het gas af gaan
Brons >> Zilver >> Goud
Utrechtse Deuren Dicht
Dichte deuren Utrecht project
Kris Kringle
Van Brons naar zilver

Onze Partners

Onder andere door onze duurzame samenwerkingen is het mogelijk om ondernemers te helpen met verduurzamen. We werken bijvoorbeeld samen met organisaties, gemeenten, bedrijven, vastgoedeigenaren en brancheverenigingen. Zo zetten we samen stappen naar een klimaatneutraal Nederland. Neem hieronder een kijkje!

Redevco Foundation - Logo
Huis voor de binnenstad - Logo
NSO - Logo
Gemeente Utrecht - Logo
Stichting Technotrend - Logo
Tuinbranche Nederland - Logo
a.s.r. - logo
Inretail - Logo
Trees for All
Climate KIC - logo
Back To Top
Zoeken