skip to Main Content

Direct aan de slag met jouw actielijst

Melding doen bij RVO

De officiële melding Informatieplicht Energiebesparing verloopt via het eLoket van RVO. Met het pdf-rapport kun je de uitkomsten voor jouw situatie 1 op 1 overnemen in het eLoket. Voordat je kan beginnen heb je het volgende nodig:

  • eHerkenning: om in te loggen in het eLoket heb je eHerkenning nodig. Vraag eHerkenning aan indien je dit nog niet hebt via deze link (N.B. dit kost ca 5 werkdagen)
  • Handleiding voor invullen: deze handleiding help je alle gegevens uit jouw pdf-rapport in te vullen in het RVO eLoket. Download hier de handleiding.
Wij kunnen ook namens jou de melding doen

Hiervoor heb je een premium pakket nodig. De kosten hiervoor zijn eenmalig €159. Vul onderstaand formulier in om het Extra Support Pakket aan te vragen. Betaling en facturatie gebeurt achteraf.

Het Extra Support Pakket:
  • Definitieve melding bij RVO laten doen door ons: wil je ontzorgt worden met je resultaten invullen in het RVO eLoket en niet zelf eHerkenning hoeven aanvragen, dan kunnen wij dit volledig van je overnemen.
  • Email support bij invullen tool: op het moment dat je er niet uitkomt met het invullen van de tool of het beantwoorden van de vragen, kun je ons een vraag per email stellen en helpen wij je verder op weg.
Extra Support Pakket aanvragen
Implementeren van de actielijst en bespaartips

Wil je meer informatie over het implementeren van jouw actielijst en andere bespaartips, bekijk dan hier de energie- en klimaatacties van Klimaatgerust.

Gefeliciteerd! Je hebt jouw eerste Klimaatster behaald

Wil je aan jouw klanten of gemeente laten zien dat je zorgvuldig met energie omgaat en jouw steentje bijdraagt aan het milieu? Dan is hiervoor het Klimaatcertificaat beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over het certificaat.

Back To Top
Zoeken