Ga naar hoofdinhoud

Klimaatgerust Wetgevingstool

De Klimaatgerust wetgevingstool voor de Informatieplicht Energiebesparing is specifiek ontwikkeld voor jou als ondernemer in de tuinbranche en als lid van Tuinbranche Nederland.

Tuinbranche Nederland streeft ernaar haar leden waar mogelijk te ontzorgen. Zo ook met een inzichtelijk en praktisch overzicht van de nodige maatregelen voor de Informatieplicht van RVO.

Wat kun je verwachten van de tool

De tool helpt je in begrijpelijke taal alle informatie te verzamelen om te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. Vervolgens geeft het een volledig overzicht van jouw directe en lange termijn actiepunten. Zijn alle vragen ingevuld? Dan kun je met het pdf-rapport de resultaten 1 op 1 invoeren in het RVO eLoket.

Download Voorbeeld pdf-Rapport

De tool bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  • Wetgeving check: heeft mijn bedrijf een meldingsplicht voor de Informatieplicht Energiebesparing?
  • Situatieanalyse: welke energiebesparingacties zijn relevant voor mijn bedrijf?
  • Actielijst en pdf-rapport: met welke acties moet ik direct of binnen 2-5 jaar aan de slag?

*Let op: gebruik je een browser versie van vóór 2017, dan kan er mogelijk een error ontstaan. Is dit het geval, laat het ons weten en we gaan het probleem verhelpen. Update voor de zekerheid eerst je browser naar een meer recente versie. Ook een streng afgestelde firewall kan met de tool interfereren, probeer in dat geval een andere omgeving. 

Back To Top
Zoeken